Overslaan en ga direct naar de inhoud

Ontwaak Je Innerlijke Bouwmeester: Een LEGO®-Avontuur met de "Steengoed Podcast"!

Welkom, LEGO®-enthousiastelingen en bouwfanaten! Duik mee in een kleurrijke wereld van bouwplezier en verhalen met de "Steengoed Podcast." Geleid door de bruisende creativiteit van Mark, Elger en Nelleke, neemt deze podcast je mee op een betoverende reis door de geschiedenis, het nieuws en de feestelijke verrassingen van LEGO®.

Begin bij het begin, toen de allereerste bouwsteen werd gelegd op 19 september 2023. In Aflevering 1 stellen de gepassioneerde hosts zichzelf voor en delen hun liefde voor de iconische Deense blokjes. Het is een warm welkom in de wereld van Steengoed op steengoed.show.

Van nieuws en sprankelende roddels tot historische duiken in de rijke geschiedenis van LEGO®, geen steen wordt onberoerd gelaten. In Aflevering 2, gelanceerd op 26 september 2023, brengen ze je de nieuwste hoogtepunten en bespreken ze sets die je bouwhart sneller laten kloppen. Mis deze sprankelende nieuwsaflevering niet op steengoed.show.

Reis terug in de tijd met Aflevering 3, uitgebracht op 3 oktober 2023, waar de geschiedenis van LEGO® begint. Ontdek de geheimen van de bedenker, de oorsprong en het wonder van deze geliefde bouwstenen. Laat je meevoeren in de historie op steengoed.show.

Begeef je op een historische reis met Aflevering 4 op 10 oktober 2023, waar LEGO® het randje van faillissement balanceerde voordat het terugkwam om de wereld te veroveren. Leer hoe de Deense blokjesgigant de uitdagingen overwon op steengoed.show.

En als de kers op de taart, maak je klaar voor de feestdagen met Aflevering 5, gelanceerd op 17 oktober 2023. Ontdek de magie van LEGO® adventskalenders en geniet van 24 dagen bouwplezier. Krijg een voorproefje van de feestelijkheden op steengoed.show.

Steengoed staat voor je klaar in je favoriete podcast-app. Mis geen enkel blokje van deze betoverende reis. Bezoek steengoed.show en laat je innerlijke bouwmeester ontwaken. Veel luisterplezier en happy building!

Cookies