Overslaan en ga direct naar de inhoud

Bezorging en retournering

Bezorging

Je bestelling wordt vakkundig in een stevige kartonnen doos ingepakt. Voor een snelle en betrouwbare verzending maken wij gebruik van PostNL. Standaard worden alle pakketten voorzien van een track & trace code. Hiermee is je pakket eenvoudig online te traceren. De verzendkosten binnen Nederland bedragen slechts € 4,99 per bestelling, ongeacht het aantal bestelde artikelen. Bestellingen boven de € 99,- worden gratis thuisbezorgd. De bestelling wordt dezelfde dag nog verstuurd indien de bestelling voor 16:00 uur is gedaan.

Liever je bestelling afhalen?
Wat is er nou leuker dan het afhalen van je gloednieuwe LEGO set? Vanaf augustus 2023 kun je jouw bestelling bij ons nieuwe bedrijfspand in Leeuwarden komen ophalen. Een mooie gelegenheid om onze nieuwste aanwinst te bewonderen en om misschien wel wat extra sets te scoren. We kijken er naar uit om je te verwelkomen en samen onze passie voor LEGO te delen!

Retourneren

Wanneer je niet tevreden bent over je bestelling, dan kun je die binnen 14 dagen in originele staat en verzegelde fabrieksverpakking aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het contactformulier. Retourzendingen zijn voor risico van de koper.

BRICKkampioen is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van teruggestuurde LEGO sets. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. Nadat wij de zending in goede staat retour hebben ontvangen, zullen we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op je rekening. Wij zullen kosten in rekening brengen voor retourzendingen welke niet in oorspronkelijke staat zijn geroutineerd.

 

Brick Kampioen bezorging en retournering

Cookies