Overslaan en ga direct naar de inhoud

FAQ

Niets is zo leuk dan spelen met LEGO en dat spreekt voor zich. We hebben alle informatie zo duidelijk mogelijk op onze website geplaatst, zodat jij gelijk kan genieten van je nieuwe LEGO set. Mocht iets toch niet duidelijk zijn dan hebben we hieronder alle vragen op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een bericht.

 

Er zijn verzendkosten voor bestellingen, deze zijn afhankelijk van de het totale bedrag van de bestelling.

Bestellingen boven de 99 euro is de verzending gratis. 

Onder de 99 euro rekenen we binnen Nederland 4,99 euro aan verzendkosten. Wij rekenen onder de 99 euro voor België en Duitsland 7,99 euro aan verzendkosten

Een kortingscode van Brickkampioen voor je favoriete LEGO Set is regelmatig via Instagram of Facebook te vinden. Volg de pagina van Brickkampioen op beide sociale mediaplatformen om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen en kortingen.

BRICKkampioen verzendt naar verschillende landen: Nederland, België en Duitsland

Op dit moment is het nog niet mogelijk om je bestelling af te halen. De verwachting is dat is wel vanaf september 2023 mogelijk is. 

U kunt uw verzending volgen met behulp van de verzendingsinformatie die u via e-mail ontvangt.

Wanneer je niet tevreden bent over je bestelling, dan kun je die binnen 14 dagen in originele staat en verzegelde fabrieksverpakking aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het contactformulier. Retourzendingen zijn voor risico van de koper.

Er zijn verschillende betaalmogelijkheden beschikbaar, zoals iDeal, creditcard en SEPA.

Houd er bij SEPA rekening mee dat er mogelijk een langere levertijd op zit. Zodra je betaling is ontvangen, word je bestelling verstuurd.

Klanten kunnen nu ook direct of achteraf betalen via Klarna. Dit biedt meer flexibiliteit en keuzevrijheid bij het afrekenen van bestellingen. Om deze betaalmethode aan te kunnen bieden, zijn we helaas genoodzaakt 3% transactiekosten te rekenen. Dit zijn de kosten voor Klarna.

Bestellingen worden gewoonlijk binnen 1-2 werkdagen verzonden, afhankelijk van het tijdstip. Voor 16:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd.

Neem contact op met de klantenservice zo snel mogelijk als u uw bestelling wilt aanpassen of annuleren. Gebruik hiervoor het contactformulier of maak gebruik van de chatfunctie.

Cookies