Overslaan en ga direct naar de inhoud

Betaalmethoden

Je kunt betalen met iDEAL, een creditcard of overschrijven.

iDEAL
Onze voorkeur gaat uit naar een betaling met behulp van iDEAL. iDEAL is een zeer vertrouwde online betaalmethode in Nederland. Consumenten die internetbankieren, kunnen direct gebruik maken van iDEAL. Kijk voor meer info op hun website.

CreditCard
Wij accepteren MasterCard en Visa voor betalingen. We rekenen geen transactiekosten voor creditcardbetalingen. Zodra de betaling geautoriseerd is sturen wij de producten naar je op. Meestal worden de gegevens binnen enkele minuten geverifieerd, in een enkel geval kan hier maximaal één dag overheen gaan.

SEPA
Je kunt het bedrag ook van te voren overmaken op bankrekeningnummer NL16INGB 0009 4471 44 t.n.v. Speelkampioen onder vermelding van je bestelnummer. Zodra je betaling is ontvangen, word je bestelling verstuurd. Houd er rekening mee dat er mogelijk een langere levertijd op zit.

Klarna
Vanaf 30 maart 2023 hebben we Klarna als betaalmethode toegevoegd. Klanten kunnen nu ook direct of achteraf betalen via Klarna. Dit biedt meer flexibiliteit en keuzevrijheid bij het afrekenen van bestellingen. Om deze betaalmethode aan te kunnen bieden, zijn we helaas genoodzaakt 3% transactiekosten te rekenen. Dit zijn de kosten voor Klarna.

We vinden het belangrijk om onze klanten een ruime keuze aan betaalmethoden te bieden. Naast iDEAL, CreditCard en SEPA is Klarna nu ook beschikbaar als betaalmethode bij BRICKKampioen.

Heb je vragen over onze betaalmethoden of over het plaatsen van een bestelling? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat altijd klaar om je te helpen.

 

LEGO Blokjes

Cookies