Overslaan en ga direct naar de inhoud

Over ons

Hey daar, LEGO-liefhebbers! Welkom bij BRICKkampioen - de ultieme bestemming voor alles wat met LEGO te maken heeft. Hier vind je een epische selectie van LEGO sets, of je nu op zoek bent naar het nieuwste van het nieuwste of juist naar een vintage set die al een tijdje uit productie is. We hebben het allemaal! Onze sets zijn handig en overzichtelijk gecategoriseerd per thema en leeftijd, zodat je snel de perfecte set kunt vinden.

Maar dat is nog niet alles, want bij BRICKkampioen zorgen we er ook voor dat je altijd up-to-date bent met het laatste LEGO-nieuws en de nieuwste sets. En als je voor meer dan €99,- bestelt, dan sturen we het helemaal gratis naar je op! Betalen gaat ook lekker snel en veilig met iDeal, Creditcard, SEPA of Klarna.

 

Brickkampioen LEGO banner

 

Wij zorgen ervoor dat je een Bricktastische ervaring hebt bij BRICKkampioen! Oh, en nog even dit: sinds 2014 zijn we bezig met de verkoop van LEGO sets en sinds 2021 hebben we onze eigen webshop. We hebben alle sets op voorraad en versturen vanuit ons eigen magazijn.

Bij BRICKkampioen zetten we ons in voor de beste service en dat geldt ook voor onze exclusieve sets die niet meer geproduceerd worden. Daarom verpakken we deze sets met liefde en helemaal gratis in bubbelplastic, zodat ze veilig bij jou aankomen. We willen namelijk dat je altijd tevreden bent met je aankoop en daarom doen we er alles aan om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bij BRICKkampioen staat klanttevredenheid voorop!

Cookies