Overslaan en ga direct naar de inhoud

LEGO, het bekende speelgoedmerk, heeft een gloednieuwe franchise gelanceerd: LEGO DREAMZzz™. Deze innovatieve serie, bestaande uit een tv-serie en revolutionaire nieuwe bouwsets, dompelt kinderen onder in een betoverende fantasiewereld waarin alles wat ze ooit hebben gedroomd werkelijkheid wordt.

De LEGO DREAMZzz™ tv-serie volgt een groep alledaagse kinderen uit Brooklyn die per ongeluk de droomwereld ontdekken. In deze magische dimensie kunnen de kinderen hun creativiteit de vrije loop laten en alles oproepen wat ze zich maar kunnen voorstellen. De droomwereld is echter niet zonder gevaren. De kinderen krijgen de taak om onschuldige dromers te redden van de kwaadaardige Nachtmerriekoning, waardoor ze terechtkomen in een spannende strijd tussen goed en kwaad.

Wat LEGO DREAMZzz™ uniek maakt, zijn de nieuwe sets en bouwinstructies. De bouwinstructies zijn verhaalgestuurd en lijken op stripboeken. Hierdoor kunnen kinderen zich volledig onderdompelen in de wereld van LEGO DREAMZzz™ nog voordat ze hun eerste bouwproject hebben voltooid. Na het bouwen van de sets hebben kinderen unieke creaties die een mix zijn van de echte wereld en de droomwereld, waardoor ze er compleet anders uitzien dan elke andere LEGO set die ze ooit hebben gebouwd.

De LEGO DREAMZzz™ tv-serie is beschikbaar om te kijken op populaire platforms zoals Netflix, Amazon Prime, YouTube en LEGO.com. Het is een avontuurlijke serie die jonge kijkers meeneemt op een reis vol magie, dromen en creativiteit. Het is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Het LEGO-team heeft uitgebreid onderzoek gedaan voor de ontwikkeling van LEGO DREAMZzz™ en heeft meer dan 23.000 kinderen betrokken. Uit het onderzoek bleek dat dromen een belangrijke manier zijn voor kinderen om hun creativiteit te uiten. Daarom staat creativiteit centraal in het LEGO DREAMZzz™ thema. De serie behandelt zelfs concepten zoals nachtmerries op een positieve manier, om kinderen te helpen eventuele angsten te overwinnen. LEGO DREAMZzz™ fungeert bijna als een slaaptrainingsoefening en leert kinderen kalme en heldere geesten te hebben, evenals grote concentratie.

Seizoen 1 van de LEGO DREAMZzz™ tv-serie zal bestaan uit 10 spannende afleveringen die de kijkers meenemen op een onvergetelijk avontuur in de droomwereld.

Uiteraard zijn er ook LEGO sets beschikbaar voor LEGO DREAMZzz™. Van Mevr. Castillo's schildpadbusje tot het angstaanjagende Grimgrijper het kooimonster, en niet te vergeten de opwindende Nightmare Shark Ship (71469), het betoverende Fantastical Tree House (71461) en Mr. Oz's Spacebus (71460). Er zijn tal van sets gebaseerd op de tv-show, elk met een unieke mix van de echte wereld en de droomwereld. Laat je fantasie de vrije loop! Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Cookies