Overslaan en ga direct naar de inhoud

Brickkampioen opent deuren van gloednieuw, duurzaam pand: Meer ruimte voor een nog groter Lego-assortiment!

Beste Lego-fans,

We hebben groot nieuws! Brickkampioen heeft onlangs de sleutels ontvangen van ons fonkelnieuwe, duurzame pand, en we kunnen niet wachten om jullie te laten delen in onze opwinding. Dit ruime onderkomen, met een oppervlakte van maar liefst 300m2, markeert een significante stap voorwaarts in onze missie om de Lego-liefhebbersgemeenschap te dienen.

Wat maakt ons nieuwe pand zo bijzonder? Allereerst, het is ontworpen met duurzaamheid en energiezuinigheid als prioriteit. Bij Brickkampioen geloven we in verantwoord ondernemen, en dit nieuwe hoofdstuk is een reflectie van onze toewijding aan een groenere toekomst.

Wat nog opwindender is, is dat deze uitbreiding ons in staat stelt om een nog groter Lego-assortiment te huisvesten. Hoewel we geen publieke ruimte hebben voor het tentoonstellen van creaties, hebben we nu de mogelijkheid om een indrukwekkende voorraad te bewaren voor onze webshop. Dit betekent dat we jullie een breder scala aan Lego-producten kunnen aanbieden en nog sneller kunnen leveren, direct vanuit onze ruime voorraad.

Hoewel we ons voornamelijk richten op online dienstverlening, zijn we verheugd met het idee dat onze vergrote zichtbaarheid ook betekent dat we dichterbij jullie zijn dan ooit tevoren. We blijven werken aan het bieden van de best mogelijke Lego-ervaring, met een uitgebreider assortiment en een nog efficiëntere service.

Blijf ons volgen op onze website en sociale mediakanalen voor updates, speciale aanbiedingen en evenementen. Samen met jullie, de bouwers van fantastische dromen, gaan we een opwindende toekomst tegemoet.

Met bricktastische groeten,

Het Brickkampioen Team

Cookies